Koszyk

Twój koszyk jest pusty.

Dokonaj swoich pierwszych zakupów
  • Fulton J. Sheen: „Myśli na każdy dzień"

    Oddajemy w Państwa ręce zbiór myśli Arcybiskupa Fultona J. Sheena - jednego z najbardziej wpływowych ludzi XX wieku. Za pośrednictwem swojego programu telewizyjnego „Life is Worth Living” docierał co tydzień do milionów widzów, a jego nauczanie zostało ujęte w ponad stu publikacjach. Swoim życiem i swą osobistą relacją z Bogiem inspirował niezliczone rzesze ludzi na całym świecie. Po upływie niemal czterdziestu lat od śmierci Fultona J. Sheena, jego przesłanie wciąż pozostaje mocne i aktualne. Do książki dołączony jest bezpłatny dodatek - biograficzny film dokumentalny pt. „Arcybiskup Fulton J. Sheen – sługa wszystkich”.

    Zamów teraz
  • Odnosiło się wrażenie, że przemawia do ciebie jeden z apostołów. I jeśli spóźniłeś się na pierwszych dwunastu, posłuchaj Sheena; będzie miał podobny wpływ na twoje życie.

    Bp John W. Flesey, Newark, NJ

  • Nasz Kościół potrzebuje herosa wiary, takiego jak arcybiskup Fulton Sheen; być może teraz potrzebuje go bardziej niż kiedykolwiek. Nie możemy pozwolić, by jego głos ucichł, mamy za dużo do stracenia.

    O. Andrew Apostoli CFR

  • Arcybiskup Fulton J. Sheen: "Myśli na każdy dzień"

    39.99 PLN 37.49 PLN

    Oddajemy w Państwa ręce zbiór myśli Arcybiskupa Fultona J. Sheena - jednego z najbardziej wpływowych ludzi XX wieku. Za pośrednictwem swojego programu telewizyjnego „Life is Worth Living” docierał co tydzień do milionów widzów, a jego nauczanie zostało ujęte w ponad stu publikacjach. Swoim życiem i swą osobistą relacją z Bogiem inspirował niezliczone rzesze ludzi na całym świecie. Po upływie niemal czterdziestu lat od śmierci Fultona J. Sheena, jego przesłanie wciąż pozostaje mocne i aktualne. Do książki dołączony jest bezpłatny dodatek - biograficzny film dokumentalny pt. „Arcybiskup Fulton J. Sheen – sługa wszystkich”. 

    Książka: ISBN 978-83-947075-2-1 / Stron: 196 / Oprawa: twarda

    Film: Język: angielski / Napisy: polskie / Czas: 59 min 

    Polityka prywatności

    Polityka prywatności sklepu dobrokultury.shoplo.com

    1. Podanie danych osobowych oraz zgoda na ich przetwarzanie są dobrowolne, a zebrane dane są wykorzystywane tylko w podanym celu. Niepodanie danych potrzebnych do realizacji Zamówienia i niewyrażenie na ich przetwarzanie w tym celu będzie skutkowało niemożnością zrealizowania Zamówienia.
    2. Administratorem danych osobowych Sklepu jest Fundacja Dobro Kultury  z siedzibą w Słubicach, ul. Kościuszki 1/209  KRS 0000170878 NIP 5981541754.
    3. W trosce o bezpieczeństwo powierzonych danych Administrator opracował wewnętrzne procedury i zalecenia, które mają zapobiec udostępnieniu danych osobom nieupoważnionym. Administrator kontroluje ich wykonywanie i stale sprawdza ich zgodność z odpowiednimi aktami prawnymi - ustawą o ochronie danych osobowych, ustawą o świadczeniu usług drogą elektroniczną, a także wszelkiego rodzaju aktach wykonawczych i aktach prawa wspólnotowego.
    4. Dane Osobowe przetwarzane są na podstawie zgody wyrażanej przez Kupującego oraz w przypadkach, w których przepisy prawa upoważniają Administratora do przetwarzania danych osobowych na podstawie przepisów prawa lub w celu realizacji zawartej pomiędzy stronami umowy.
    5. Sklep realizuje funkcje pozyskiwania informacji o Kupujących i ich zachowaniach w następujący sposób:
    • poprzez dobrowolnie wprowadzone w formularzach informacje
    • poprzez gromadzenie plików “cookies” [patrz polityka plików “cookies”].

    6. Sklep zbiera informacje dobrowolnie podane przez Kupującego.

    7. Przy składaniu zamówienia gromadzone są dane potrzebne do realizacji wysyłki oraz dane kontaktowe. Mogą to być imię i nazwisko, adres, telefon, e-mail, firma oraz NIP. Dane te przekazywane są dostawcy produktu (Poczta Polska S.A.) oraz operatorowi systemu płatności (Przelewy24). Dane dotyczące płatności są przetwarzane na zewnętrznych serwerach operatora systemu płatności, a Administrator Sklepu nie ma do nich dostępu.

    8. Dane podane w formularzu są przetwarzane w celu wynikającym z funkcji konkretnego formularza np. w celu dokonania procesu obsługi kontaktu informacyjnego lub w celu realizacji Umowy Sprzedaży.

    9. Dane osobowe pozostawione w Sklepie nie zostaną sprzedane ani udostępnione osobom trzecim, zgodnie z przepisami Ustawy o ochronie danych osobowych.

    10. Do danych zawartych w formularzu przysługuje wgląd osobie fizycznej, która je tam umieściła. Osoba ta ma również praw do modyfikacji i zaprzestania przetwarzania swoich danych w dowolnym momencie.

    11. Sklep zastrzega sobie prawo do zmiany w polityce ochrony prywatności serwisu, na które może wpłynąć rozwój technologii internetowej, ewentualne zmiany prawa w zakresie ochrony danych osobowych oraz rozwój naszego serwisu internetowego. O wszelkich zmianach Sklep będzie informować w sposób widoczny i zrozumiały.

    12. W Sklepie mogą pojawiać się linki do innych stron internetowych. Takie strony internetowe działają niezależnie od Sklepu i nie są w żaden sposób nadzorowane przez Sklep dobrokultury.shoplo.com. Strony te mogą posiadać własną politykę dotyczącą prywatności oraz regulaminy, z którymi zalecamy się zapoznać.

     W razie wątpliwości odnośnie do któregokolwiek z zapisów niniejszej polityki prywatności prosimy o kontakt pod adresem wydawnictwo@dobrokultury.org lub poprzez wypełnienie formularza w zakładce KONTAKT.

     

    Polityka COOKIES

    • Sklep nie zbiera w sposób automatyczny żadnych informacji, z wyjątkiem informacji zawartych w plikach cookies.
    • Pliki cookies (tak zwane „ciasteczka”) stanowią dane informatyczne, w szczególności pliki tekstowe, które przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika Sklepu i przeznaczone są do korzystania ze stron internetowych Sklepu. Cookies zazwyczaj zawierają nazwę strony internetowej, z której pochodzą, czas przechowywania ich na urządzeniu końcowym oraz unikalny numer.
    • Podmiotem zamieszczającym na urządzeniu końcowym Użytkownika Sklepu pliki cookies oraz uzyskującym do nich dostęp jest operator Sklepu.
    • Pliki cookies wykorzystywane są w celu:
      • dostosowania zawartości stron internetowych Sklepu do preferencji Użytkownika oraz optymalizacji korzystania ze stron internetowych; w szczególności pliki te pozwalają rozpoznać urządzenie Użytkownika Sklepu i odpowiednio wyświetlić stronę internetową, dostosowaną do jego indywidualnych potrzeb;
      • tworzenia statystyk, które pomagają zrozumieć, w jaki sposób Użytkownicy Sklepu korzystają ze stron internetowych, co umożliwia ulepszanie ich struktury i zawartości;
    • W ramach Sklepu stosowane są dwa zasadnicze rodzaje plików cookies: „sesyjne” (session cookies) oraz „stałe” (persistent cookies). Cookies „sesyjne” są plikami tymczasowymi, które przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika do czasu opuszczenia strony internetowej lub wyłączenia oprogramowania (przeglądarki internetowej). „Stałe” pliki cookies przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika przez czas określony w parametrach plików cookies lub do czasu ich usunięcia przez Użytkownika.
    • W ramach Sklepu stosowane są następujące rodzaje plików cookies:
      • „niezbędne” pliki cookies, umożliwiające korzystanie z usług dostępnych w ramach Sklepu, np. uwierzytelniające pliki cookies wykorzystywane do usług wymagających uwierzytelniania w ramach Sklepu;
      • pliki cookies służące do zapewnienia bezpieczeństwa, na przykład wykorzystywane do wykrywania nadużyć w zakresie uwierzytelniania w ramach Sklepu;
      • „wydajnościowe” pliki cookies, umożliwiające zbieranie informacji o sposobie korzystania ze stron internetowych Sklepu;
      • „funkcjonalne” pliki cookies, umożliwiające „zapamiętanie” wybranych przez Użytkownika ustawień i personalizację interfejsu Użytkownika, np. w zakresie wybranego języka lub regionu, z którego pochodzi Użytkownik, rozmiaru czcionki, wyglądu strony internetowej itp.;
      • „reklamowe” pliki cookies, umożliwiające dostarczanie Użytkownikom treści reklamowych bardziej dostosowanych do ich zainteresowań.
    • W wielu przypadkach oprogramowanie służące do przeglądania stron internetowych (przeglądarka internetowa) domyślnie dopuszcza przechowywanie plików cookies w urządzeniu końcowym Użytkownika. Użytkownicy Sklepu mogą dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących plików cookies. Ustawienia te mogą zostać zmienione w szczególności w taki sposób, aby blokować automatyczną obsługę plików cookies w ustawieniach przeglądarki internetowej bądź informować o ich każdorazowym zamieszczeniu w urządzeniu Użytkownika Sklepu. Szczegółowe informacje o możliwości i sposobach obsługi plików cookies dostępne są w ustawieniach oprogramowania (przeglądarki internetowej).
    • Operator Sklepu informuje, że ograniczenia stosowania plików cookies mogą wpłynąć na niektóre funkcjonalności dostępne na stronach internetowych Sklepu.
    • Pliki cookies zamieszczane w urządzeniu końcowym Użytkownika Sklepu i wykorzystywane mogą być również przez współpracujących z operatorem Sklepu reklamodawców oraz partnerów.

     

    Więcej informacji na temat plików cookies dostępnych jest pod adresem www.wszystkoociasteczkach.pl lub w sekcji „Pomoc” w menu przeglądarki internetowej.